En aquest concert Benjamí Sun posa al servei de les arts visuals la seua música. Interpretacions que s’inspiren en l’exposició “Res està escrit en pedra” de Susana García Ungo, que actualment es troba a la sala Juana Francés. Un joc poètic en el qual harmonitzen sentiments i emocions. Una nova proposta de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant que pretén relacionar les distintes arts i demostrar que no existeixen fronteres entre elles.

INTÈRPRET: Benjamí Sun, piano.

DIA: Dimarts 2 de novembre de 2021

LLOC I HORARI: 19.00 h. Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

A les 18.00 h, abans del concert, hi haurà una visita guiada a l’exposició (màxim 25 persones).

Programa

Aire, Sèrie “Fràgil”, 2015.

The tunnel, “Que estàs en l’ombra”, 2017.

La llum ha arribat, “Que estàs en la llum”, 2019.

Close (At home), “Camí a casa”, 2017.

Memories, “Agulles de memòria”, 2017.

Volant lliure com un ocell, “Entre el cel i la terra”, 2019.

L’espera, “Amprar sobre la fe paciència”, 2019.

Edat mitjana, “Bruges en la llum”, 2020.

Vals en la lluna, “Després vaig somiar que somiava”, 2021.

La freqüència del cor, “Que estàs en la terra”, 2021.

La llum està en tu, “I al que és temporal dir etern”, 2019.

Res està escrit, “Res està escrit en pedra”, 2021.

BENJAMIN SUN (Alacant, 1971)

El seu primer contacte amb la música es remunta a 1980. La seua passió per la forma musical li porta tant a analitzar l’harmonia de les cançons populars, com la de diversos gèneres i la seua interrelació. Primerament amb un òrgan Hammond. A partir de 1990 també amb una guitarra i la seua veu; combinant les seues improvisacions i composicions, amb els seus estudis en les 3 enginyeries informàtiques.

En 2000 el seu propòsit vital comença a prendre forma, gravant en els estudis cap SGAE de les seues cançons d’autor com «Somiar és real».

En 2005 en la Seu de la Universitat d’Alacant (UA), el calorós acolliment de les seues «Improvisacions sobre un piano de cua», li impulsa a editar el primer dels seus àlbums: Pianospección. A aquest li segueixen Pianoterapia i altres com a Piano Soundtrackcs (2004-2015)”.

Paral·lelament als seus estudis amb Nuno Kawaguchi (piano i composició) i amb el baríton Jorge Páez, comença a dirigir els seus esdeveniments per a piano, dansa i concerts sobre la història de la música popular.

La seua constant investigació i facilitat de convocatòria li porta a crear la plataforma de concerts didàctics i temàtics Músiques amb Missatge, on músics de diferents gèneres interpreten des de música antiga fins a noves músiques.

Tot això culmina amb el gran concert didàctic “Els orígens de les teues músiques” realitzat durant diversos anys en el Paranimf de la UA.

Coordina

María Marco Such

Organiza

Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

L’accés és lliure i gratuït fins a completar la capacitat de l’espai. Es prega puntualitat.