Ramón López Cabrera, regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Orihuela, i Sonia Terrero, secretària de la FAPA Gabriel Miró, han presentat el concert solidari “Tots amb la Vega” que se celebrarà dissabte que ve, 14 de desembre, a les 19:30h a l’Auditori de la Fundació Caja Mediterráneo.

“El concert, organitzat per la FAPA Gabriel Miró i amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació, serà oferit per la Banda Municipal Simfònica d’Alacant i el recaptat per les entrades, així com per la fila zero, ira destinat a beques per a l’estudi dels fills i filles de les famílies afectades per la DANA” ha explicat Ramón López.

Sonia Terrero ha indicat que “s’estan elaborant unes bases que es faran públiques en el seu moment perquè aquestes famílies poden accedir a aquestes beques, i d’aquesta manera puguem ajudar-les amb el recaptat perquè els seus fills puga continuar amb els seus estudis”.

Tant Ramón López, com Sonia Terrero, han agraït la col·laboració d’associacions i institucions perquè aquest concert siga possible, destacant per part de la secretaria de la FAPA Gabriel Miró, Sonia Terrero, la col·laboració de la Regidoria d’Educació d’Orihuela i la Regidoria de Cultura d’Alacant, ADIS i la Banda Simfònica d’Alacant amb el seu director, José Vicente Díaz Alcaina, al capdavant.

El preu de l’entrada és de 3€, i és necessari la reserva de plaça, fins a les 15h. del dijous, 12 de desembre, trucant al telèfon 965252600 o través de fapa@fapagabrielmiro.es. Amb l’entrada es facilitarà la targeta Family Card amb la qual podran obtindre descomptes en establiments associats. Així mateix, el dia del concert, es podrà adquirir el calendari solidari de ADIS i part del recaptat per la venda d’aquest calendari anirà destinat a les beques.