El dissabte 15 d’octubre a les 22h es pujarà a l’escenari de la sala de Sant Joan d’Alacant Javi Robles, un músic emergent enfocat en gèneres com el rock acústic i el folk amb influències com a Ciutat Jara, La M.O.D.A, Gerry Cinnamon, Frank Turner o Brian Fallon. Caracteritzat per un directe enèrgic i de lletres cuidades disposa d’una col·lecció de més d’una vintena de singles i tres EPs publicats ‘Jana (2019)’ i ‘Els mariachis també ploren’ (2021) i ‘Honestedat explícita’ (2022).


Per a tancar el cap de setmana el diumenge 16 d’octubre a les 19:30h, tindrà lloc el concert de Amazonians una banda feminista i multicultural resident a València. Amb una clara tendència de música reggae en els seus directes es pot gaudir de les seues cançons pròpies, a més de clàssics per a cantar entre totes. Un espectacle diferent perfecte per a un diumenge únic.
Les entrades estan disponibles en www.salaeuterpe.com i a la sala. Per als tres concerts l’entrades per a menors de 12 anys és gratuïta i ha de sol·licitar-se a través de la web de la sala.
Programa

JAVI ROBLES
Sábado 15 d’octubre
Horari: 22:00h
Entrades a 10€ anticipades i 17€ en taquilla
Menors de 12 anys gratis acompanyats de la seua mare, pare o tutors legals.

AMAZONIANS
Diumenge 16 d’octubre
Horari: 19:30h
Entrades a 8€ anticipades i 10€ en taquilla
Menors de 12 anys gratis acompanyats de la seua mare, pare o tutors legals.
El traductor de Softcatalà és un traductor automàtic entre el català i les llengües següents: castellà, anglès, portuguès