El dissabte serà el torn per a un dels grups més polifacètics de la ciutat, Adelum. Compost per músics i músiques locals, aquest grup arrancarà a les 19 hores amb un cercaviles a ritme de pasdoble per la fira, amb el qual amenitzaran l’ambient. A les 20 hores està previst el concert de Adelum Band en el qual mostraran el seu ampli repertori de música d’orquestra on els èxits dels anys huitanta i noranta es mesclaran amb temes actuals.

El diumenge a partir de les 12.30 hores arriba el torn d’un dels grups de recent creació que més forta estan pegant en els últims mesos, Punkalorro. Aquest grup canalla impregna temes molt coneguts de rock, punk o rock amb un punt flamenc i rumber que farà que no deixes de ballar.

“El sector cultural i musical és també un sector empresarial molt important a la ciutat i havia d’estar representat en Mostra Villena”, ha destacat Esther Esquembre com a regidora de Desenvolupament Empresarial. Els concerts seran totalment gratuïts i tindran lloc en l’escenari al costat de la plaça de recreació gastronòmica habilitada en el recinte firal de Villena.