El compositor, músic i intèrpret, Isma Romero ha sigut seleccionat en la novena edició de ‘Girant Per Salas‘ per a portar el seu directe per diferents sales de la geografia espanyola en 2019.

Amb dos discos publicats i un EP en preparació, Isma Romero ha sigut

Isma Romero

seleccionat gràcies als vots del jurat i les votacions obertes pel públic. L’artista es troba ultimant els detalls del seu EP que veurà la llum en els pròxims mesos, produït per Ismael Guijarro (Rozalén) i amb el seu gira de primavera que recorrerà les principals ciutats.

GPS Girant Per Salas és un Circuit de Músiques Populars concebut per a la promoció de les músiques actuals, facilitar als artistes emergents un circuit de concerts i sales més enllà de la seua pròpia comunitat autònoma i potenciar a la música en directe. Està patrocinat per l’Institut de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) del Ministeri de Cultura i Esports, i col·labora la Federació Coordinadora del Circuit de Músiques Populars, formada per les associacions professionals del sector de la música: ACCES, APM, ARC, ART, MUSICAT, PROMUSICAE i UFI.

Divendres 3 maig / 22:30h / Ant:7€-Taq:8€

Aquest dissabte a la Sala Euterpe Mario Díaz que continua presentant el seu últim disc Infinit en directe. Va començar la seua marxa com a cantant dels Aslándticos, torna amb Infinit als seus orígens en la música urbana, sense deixar de costat la cançó d’autor. Infinit camina pel danse hall, trap i hip-hop, amb molta percussió i guitarres sud-americanes. Amb la producció en les bases de Dj Nexxa ( Tote King) i barrejat per Carles “Campi” (Vetusta Morla, Natalia Lafourcade).

Una combinació de lletres que no pots deixar d’escoltar i ritmes llatins que fan impossible no ballar. Distribuït per Altafonte, Infinit està prop d’aconseguir 1.5 milions d’escoltes en plataformes digitals. Després del single d’avançament «Sol del Sud» i el segon «Tornarà», Mario Díaz acaba de presentar al costat d’un vídeo gravat en directe, el tercer single d’aquest treball: «Malabarista del Café».

Dissabte 4 maig / 22:30h / Ant:10€-Taq:14€