Junior Mackenzie

Junior Mackenzie

Júnior Mackenzie visitarà la Sala Euterpe a Sant Joan d’Alacant aquest divendres 24 de Gener per a portar el seu deliciós LP “Files of Life”, en el que serà un dels concerts d’aquesta gira que li ha portat els últims dos anys per tota la geografia espanyola, França i Portugal passant fins i tot per festivals com el FIB o els concerts de Radi 3.

La música de Júnior Mackenzie és difícil d’etiquetar; milita entre el rock, pop, blues, folk o jazz bevent de les aigües de la música d’arrels nord-americana.

“Files of Life” va ser seleccionat per la premsa especialitzada com un dels millors treballs del 2017/2018.

Fernando Neira va escriure sobre aquest treball: «És un disc autoeditado, sense disqueras ni padrins, d’una valentia quasi suïcida. Però, diguem-ho sense més retard, estem davant una joia ineludible;aquest “Files of life” és lluminós, lúcid, sorprenent, bonic, seductor»

Aquest LP, coproduït per Dani Castelar enginyer de renom conegut pels seus treballs amb REM, Paolo Nutini o Michael Jackson, va rebre el Premi Carles Santos de la música Valenciana atorgat pel IVC en la categoria de millor videoclip pel single “Haze” a més d’estar nominat a millor disc de rock. D’altra banda, aquest llarg va despertar l’interés de la companyia de contractació als Estats Units Atomic Music Group que el va incloure en la seua roster compartint espai amb bandes com The Bellrays, Supersuckers o Luke Winslow King.

Sens dubte una bona ocasió per a gaudir de la música d’un dels projectes musicals més interessants del moment que compta en el seu bagatge amb gires i concerts compartits artistes com The Kills, Richard Hawley, Frank Black, Jero Romero, Zucchero, Greg Dulli…

Júnior Mackenzie en Sala Euterpe / Divendres 24 gener / 22:30h / Ant:8€-Taq:10€

Després de més d’una dècada de quilòmetres i escenaris, amb 7 discos a la seua esquena i més de mil concerts

Dani Flaco

Dani Flaco

oferits sumant seguidors dia a dia, com es feia abans, sense campanyes de màrqueting ni mitjans que ho secundaren, Dani Flaco ens convida a un nou viatge en el qual es trobarà amb nous amics i companys de carretera.

La seua trajectòria i la seua passió per aquesta professió ha propiciat que aquest artista s’haja guanyat el respecte i l’afecte de molts companys de professió com a M. Clan, Andrés Suárez, Santi Balmes, Javier Ruibal i això ha desembocat en la posada en marxa d’aquesta aventura que sens dubte marcarà un abans i un després en la seua carrera.

Un disc envoltat de molts d’aquests amics en el qual revisarà algunes de les seues cançons més conegudes i a les quals sumarà el talent de tots aquests companys.

En la pròxima primavera Dani ens oferirà una gira molt més pròxima i íntima on, acompanyat de la seua guitarra, ens presentarà les seues cançons d’una forma molt especial.

Dani Flaco en Sala Euterpe / Dissabte 25 gener / 22:30h / Ant:12€-Taq:15€