La Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi acull aquest dissabte 14 de gener, a les 20 hores, el concert de Concordis Guitar Quartet. Una activitat que promou la Societat de Concerts de Música Clàssica de l’Alfàs del Pi, en col·laboració amb la regidoria de Cultura.
Concordis Guitar Quartet es va fundar l’any 2005. S’integren en aquest quartet els músics portuguesos Eudoro Grade, Jorge Pires, Pedro Rufino i Manuel Toucinho. De la unió entre aquests músics, de diferents personalitats i influències, naix un quartet de guitarres que destaca per la seua bella sonoritat mística. D’entre el seu repertori destaca la música portuguesa. Durant la seua trajectòria han actuat en escenaris de tota Europa.
Aquesta activitat s’integra en la programació anual de concerts que organitza la Societat de Concerts de Música Clàssica de l’Alfàs del Pi, en col·laboració amb la regidoria de Cultura. Les entrades -10 euros per als no associats- podran adquirir-se una hora abans del concert.
Des de la Societat de Concerts de Música Clàssica de l’Alfàs s’anima als amants de la música culta de tota la comarca a associar-se. La programació es desenvolupa de gener a maig, durant el primer semestre, i d’octubre a desembre, durant el segon. A més, els socis poden accedir de manera gratuïta al Festival Mozartmanía, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Alfàs, i gaudir d’importants descomptes en la resta de concerts que impulsa aquesta societat musical.