Amb motiu del 50 Aniversari de la Refundació del Centre Musical Puig Campana de Finestrat, aquesta entitat musical ha convocat el “Concurs de Composició de Pasdobles Finestrat 2019” comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat. En aquest certamen podran participar tots els compositors que ho desitgen, amb creacions originals i inèdites que no hauran sigut interpretades públicament amb anterioritat al dia de la fallada del concurs. Per a la valoració de les composicions es designarà un Jurat constituït per tres personalitats de reconegut prestigi musical. Una vegada finalitzat el termini de presentació d’obres, el pròxim 30 d’agost, seleccionaran un màxim de quatre composicions com a finalistes, que els seus pseudònims o lemes seran publicats en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i del CMPCFper a coneixement dels seus autors. Aquestes creacions seran interpretades pel Centre Musical Puig Campana en el concert previst per al dia 22 de febrer de 2020. 
El títol de l’obra guanyadora es donarà a conéixer en el moment de la proclamació del guanyador i rebrà un premi en metàl·lic dotat amb 1.500€. En qualsevol cas, el títol haurà de fer referència a Finestrat i al 50 Aniversari de la Refundació del CMPC de Finestrat. El premi podrà declarar-se desert si el jurat així ho considerara. Les persones interessades a participar poden consultar les bases completes del concurs en la pàgina de Facebook del Centre Musical Puig Campana. 
Cal destacar que aquest certamen forma part dels actes pel 50é Aniversari del Centre Musical Puig Campana, agrupació que aquest passat dissabte va ser reconeguda amb el Premi Carta Pobla per la labor de difusió cultural que realitzen en la localitat des del passat segle. 
Obertura matrícules Escola Música CMPC Curs 2019-2020
A més des del Centre Musical Puig Campana informen sobre l’obertura del període de matrícula per al curs 2019-2020 a la seua Escola de Música. Les persones interessades podran tramitar-ho els dies 11, 12, 13, 25, 26, i 27 de juny, en horari de 17.00 a 19.00 hores a la Casa de Cultura (planta 1). 
Les classes s’imparteixen a partir dels 5 anys d’edat i inclou matèries com a jardí musical, llenguatge musical i, posteriorment, instruments com a clarinet, requinto, saxo, trompeta, trompa, trombó, tuba, percussió, piano i guitarra, entre altres.
Precisament per a acostar la labor formativa d’aquesta Escola ahir es va celebrar una jornada pedagògic-musical amb mestres i músics de la banda en el CEIP “Balcó de Finestrat”.
Per a més informació sobre la documentació a aportar i les classes formatives poden enviar un correu a l’adreça musica@finestrat.com o contactar a través del número de telèfon 688 97 01 70 (Miguel Llorca).