La Casa de Cultura organitza un concurs de vídeo-poemes on cada persona es gravarà recitant un poema del poeta o poetessa que cada dia s’assigne amb premis concedits per un jurat qualificat i premi del públic.

El concurs de vídeo poemes “A Micro Abierto” sorgeix com una extensió del programa de poesia en directe que ve desenvolupant KAKV-Villena des de fa diversos anys. Consisteix en la convocatòria d’un certamen vídeo poètic en el qual els i les participants enviaran un vídeo poema de l’autor al qual cada dia es dedique el concurs, en format mp4. El concurs comença el dilluns 6 d’abril amb el cèlebre poeta alacantí Miguel Hernández.

Podran participar les persones majors d’edat que ho desitgen amb l’enviament d’un únic poema al dia el qual no podrà excedir els 3 minuts de duració. La recepció de poemes finalitza a les 14 hores de cada dia i la decisió del jurat s’emetrà en la web de la Casa de Cultura i els seus perfils en xarxes socials al lardo de la vesprada amb el guanyador o guanyadora de cada jornada.

Els vídeos seran publicats en el canal de Youtube #KAKVencasa i hi haurà un premi diari consistent en un llibre a triar d’un comerç local amb un valor màxim de 20 euros. Cada persona que resulte finalista de cada jornada participarà en el premi del públic el qual recaurà en aquell vídeo que, resultant guanyador d’una jornada, obtinga més likes positius per part del públic.

El Premi del públic consistirà en un bo regale de 150 euros a canviar en comerços locals en productes informàtics o llibres. Els vídeo-poemes s’han d’enviar al correu electrònic comunicacion@kakv.com assenyalant en el cos del correu les següents dades: Cognoms i Nom – Data de naixement – e-mail i Número de telèfon Mòbil. En el mateix correu s’adjuntarà el poema, com a arxiu adjunt, amb arxiu comprimit adjunt, amb enllaç de Drive, o Dropbox.