L’Ajuntament de Villena al costat de la Junta Major de Confraries i Germanors de Setmana Santa de Villena convoca el concurs per a triar el cartell anunciador de 2019 amb un premi de 299 euros per al disseny guanyador.

Ja es troba obert el termini de presentació de dissenys per al concurs del cartell anunciador de Setmana Santa 2019 a Villena. Al concurs pot presentar-se qualsevol persona excepte el guanyador o guanyadora de l’edició anterior qui formarà part del jurat. Els treballs seran enviats o ben presentats personalment en el Registre de l’Ajuntament de Villena fins al 28 de febrer.

Els treballs presentats no poden haver sigut premiats anteriorment, ni plagiats totalment o parcialment. Es presentaran en format físic i en format digital i no inclouran negres or, plata ni fosforescents. El premi per al guanyador o guanyadora del concurs serà de 299 euros.

Des de la regidoria de Cultura es convida a dissenyadors i dissenyadores al fet que presenten els seus dissenys en el temps i termini fixat en les bases que van ser publicades en el Butlletí Oficial de la Província.

El termini de presentació finalitza el dia 28 de febrer de 2019 a les 14 hores.

Bases online: http://www.villena.es/bases-del-concurso-para-el-cartel-de-semana-santa-en-villena/