La regidoria de Cultura emetrà aquest diumenge 7 de febrer una visita guiada virtual pel Museu de la Muralla d’Oriola. Serà a través del compte de Facebook de la pròpia regidoria de Cultura a les 12 hores.

“Aquest cap de setmana celebraríem el Mercat Medieval a Oriola, però com les circumstàncies ho impedeixen aprofitarem per a poder gaudir d’aquest meravellós BIC amb aquesta visita virtual que realitzarà la seua directora, l’arqueòloga Mari Carmen Sánchez”, ha avançat la regidora de Cultura Mar Ezcurra.

El Museu de la Muralla d’Oriola alberga un important jaciment, posat en valor després de diverses fases d’excavacions realitzades entre els anys 1998 i 2000. En ell es conserva un important patrimoni arqueològic: la muralla i quatre torrasses datades en època almohade (declarats BIC), banys àrabs, carrer i habitatges islàmics i baixmedievals, palau gòtic i restes arquitectòniques de la Casa del Pas (edifici del segle XVIII). A més, s’han recuperat restes materials datades des de la segona meitat del segle XII fins al segle XX.

En aquesta visita virtual coneixerem tots els detalls i curiositats d’aquestes restes arqueològiques.