Des del Col·legi  Territorial  d’Arquitectes d’Alacant, dins del cicle Dones Arquitectes que està tenint lloc durant aquest mes de desembre han organitzat una conferencia / taller obert a tot el públic amb les arquitectes de l’Estudi Sapey + Partners. La conferència tindrà lloc dimarts que ve 20 de desembre a les 19:00h, continuarà amb un xicotet workshop ideat per les arquitectes en el qual es treballarà especialment en el color i la creativitat. Aquestes són les bases de tots els projectes ideats per l’Estudi  Sapey + Partners.
En finalitzar el workshop s’oferirà un còctel als assistents per a poder brindar amb les arquitectes així com plantejar-los qualsevol tipus de qüestió.
L’Estudi Sapey + Partners dissenya espais que compten emocions, a través de la investigació i col·laboració d’urbanistes, dissenyadors, enginyers i arquitectes els projectes que es gesten tenen el cor, identitat i context, com un vestit a la mesura dels qui habitaran l’espai, ens compten les arquitectes.
L’estudi va ser fundat per Teresa Sapey en 1990 i està situat a Madrid.
Teresa Sapey + Partners compta amb un equip multidisciplinari internacional amb àmplia experiència que treballa a tot el món sota el leitmotiv de dissenyar espais amb sentiments. L’equip intern està format per urbanistes i planificadors, enginyers, arquitectes, interioristas i dissenyadors de producte. Quan és necessari, l’estudi s’associa amb consultors externs acuradament seleccionats per a garantir el lliurament de projectes de la màxima qualitat.
La identitat de l’estudi es basa a investigar i dissenyar en col·laboració per a entregar projectes a mesura i experiències úniques que volen complir i superar la visió del client i els requisits de l’usuari. Cada projecte té la seua pròpia identitat i el seu propi context i, en conseqüència, cada disseny està fet a mida.
L’equip Sapey, de manera similar a un sastre, serra junts colors, patrons, textures, materials i il·luminació per a dissenyar nous vestits i vestits urbans i arquitectònics, impregnats de vitalitat i funcionalitat dinàmica. Finalment, l’atenció al detall és clau i essencial per a l’èxit de cada projecte, des del disseny d’un banc o una instal·lació pop-up fins al disseny d’una casa o un hotel.

DATA: 20.12.2022
HORA: 19.00 PM
LLOC:  Pl. Gabriel Miró, 2, 03001 Alacant

Si no pots assistir també pots seguir la conferencia via en línia en streaming, sota el següent enllaç: https://arquitectosdealicante.es/agenda/conferencia-de-estudio-sapey-partners/