‘T’està arribant alguna cosa?’ és un projecte audiovisual i expositiu que reflexiona sobre el pas del món adolescent a l’adult i tot el que això implica, en un moment transcendental de la vida: complir 20 anys. Organitzat per NEGRE, seleccionat en la convocatòria SCROLL i produït pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el Centre Cultural Les Cigarreras, està realitzat per Sara Aliana i Sara Marhuenda, dos artistes amb especial interés en la participació i la col·lectivitat. L’exposició de NEGRE es va inaugurar el 16 de desembre en Les Cigarreras (C/ Sant Carles 78), on romandrà oberta al públic fins al 25 de febrer.

T’està arribant alguna cosa?’ part d’un viatge amb tren des de València fins  la Documenta de Kassel (Alemanya), durant el qual les artistes decideixen elaborar un ninot de tela a grandària real, en representació de la seua amiga María, que no ha pogut viatjar amb elles. A través d’un registre audiovisual, reflexionen sobre la corporalitat, la digitalització i l’amistat. Entenent la dècada dels vint anys com a moment de canvi en el qual abandonem les estructures acadèmiques i ens trobem amb el món laboral, es presenta com a succés determinant la impossibilitat de fer del treball artístic una professió remunerada.
Totes dues artistes han explorat en mostres anteriors els conceptes de col·lectivitat i participació, articulant un discurs des del quotidià, el comú i l’amistat. En aquesta ocasió la seua obra conjunta reincideix sobre aquestes temàtiques a través d’una experiència personal, que els porta a navegar per emocions com la frustració, la individualitat i la ruptura amb la joventut per a passar a assumir les limitacions que, com a adultes, els imposa la societat actual.
Sara Aliana i Sara Marhuenda.

Totes dues artistes han explorat en mostres anteriors els conceptes de col·lectivitat i participació, articulant un discurs des del quotidià, el comú i l’amistat. En aquesta ocasió la seua obra conjunta reincideix sobre aquestes temàtiques a través d’una experiència personal, que els porta a navegar per emocions com la frustració, la individualitat i la ruptura amb l’adolescència per a passar a assumir les limitacions que, com a adultes, els imposa la societat actual.
La xarxa local i internacional d’artistes de NEGRE
NEGRE, el programa audiovisual de la Caixa Blanca del Centre Cultural Les Cigarreras, proposa en aquesta ocasió una mostra d’art contemporani d’artistes locals, plantejant reflexions pròximes i comunes a tots els visitants. L’exposició compta amb el suport del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i del Centre Cultural Les Cigarreras, a més de ser el segon projecte seleccionat en la convocatòria SCROLL, organitzada i produïda també pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.