La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí ha organitzat una passejada per la Fira de Nadal de Xixona el pròxim diumenge 9 de desembre de 2018. 
El Punt de Trobada será a les 11 h. a la Casa de Cultura de Xixona (C/ de la Mare de Déu de l’Orito, 62)
Aquesta activitat de ‘Contarelles i camins’, és una iniciativa que aplega un bon nombre d’entitats de les comarques del centre i sud del País Valencià amb la intenció de fer país i conèixer més de prop la riquesa cultural que tenim al nostre abast. Amb tot, tractem de lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l’espai íntim de les llegendes amb l’espai real.
Aquesta jornada lúdica i de convivència ha comptat amb la implicació d’associacions com l’Ateneu Cultural Republicà de Petrer, Escola Valenciana, la Coordinadora de l’Alcoià i Comtat pel Valencià, El Teix, la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià La Costera, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Alta, l’Associació Cultural l’Antina de Santa Pola, el Raig de Crevillent, Coordinadora per la llengua Terres del Vinalopó i el Rogle de Novelda.

Es recomana fer inscripción a aqueta activitat gratuïta:
La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí: 607 930565

lacivica.cat@gmail.com