La Coordinadora per la llengua Terres del Vinalopó i el Rogle de Novelda han organitzat una passejada modernista per Novelda el proper dissabte 16 de juny a les 10.30 hores. El punt de trobada serà la plaça de la Magdalena.

Aquesta serà la novena excursió de ‘Contarelles i camins’, una iniciativa que aplega un bon nombre d’entitats de les comarques del centre i sud del País Valencià amb la intenció de fer país i conèixer més de prop la riquesa cultural que tenim al nostre abast. Amb tot, tractem de lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l’espai íntim de les llegendes amb l’espai real.

La jornada lúdica i de convivència ha comptat amb la implicació d’associacions com l’Ateneu Cultural Republicà de Petrer, Escola Valenciana, la Coordinadora de l’Alcoià i Comtat pel Valencià, El Teix, la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià La Costera, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Alta, La Cívica de l’Alacantí, l’Associació Cultural l’Antina de Santa Pola, el Raig de Crevillent i la Fundació CAM-Casa Modernista de Novelda.

INSCRIPCIONS
L’activitat és gratuïta, però cal reservar el dinar (15€) abans del 14 de juny.
CPL Terres del Vinalopó: 659 051 088