Diumenge passat 23 de desembre l’espai cultural Freaks Arts Gallery va proposar una sessió de contes per a adults realitzat per la coneguda narradora oral Numància Rojas sota el nom de Contes de la Mitja Lluna.

Va ser una nit inspirada en contes àrabs i orientals que utilitzen els cinc sentits. El gust pel te de les narracions, el tacte per les relacions entre les persones assistents, la vista per a poder observar l’espai creat, l’olfacte que et permet captar les aromes a encens i l’oïda, clar, per a poder escoltar els textos.

La narradora va dir que narrar és un ritual ancestral a través de les històries i va aconseguir construir una sessió de més d’una hora on van aparéixer a escena proposades literàries tradicionals de les cultural del món.

En les pròximes setmanes, Numamcia Rojas després d’una àmplia etapa a Barcelona i de molts anys torna a Alacant i això, per descomptat, permetrà escoltar menys aïlladament sessions de contes i narracions orals a la nostra província així com la realització de tallers vinculats a la narració oral i això serà una proposta interessant per a tots i totes.