El 28 Festival L’Alfàs en Jazz entra en el seu equador amb el concert que oferirà aquest dissabte 18 de setembre la formació MoreThanJazz Quintet a l’auditori de la Casa de Cultura.

MoreThanJazz va començar la seua trajectòria l’any 2014 amb la idea de fusionar jazz i poesia. Donada el bon acolliment que va tindre la seua proposta creativa, han anat evolucionant i cobrant personalitat pròpia, donant com a resultat un producte musical centrat en els estàndards de jazz, des de la balada al swing, passant per la bossa nova i el blues.

La seua oferta musical i interpretativa permet realitzar un viatge en el temps a llocs sonors que abasten des dels anys 30 als 70 del segle XX. Noel Honey (piano), Eva María Manso (veu), Fernando Albero (tormpeta), Alex Villar (contrabaix) i Jesús García (bateria) conformen aquest quintet.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs, Manuel Casado, recorda a la ciutadania que tots els concerts inclosos en la programació del 28 Festival L’Alfàs en Jazz són amb entrada gratuïta i comencen a les 21 hores.

Com en tots els esdeveniments culturals organitzats en el municipi, són d’estricte emplene els protocols sanitaris i de seguretat anticovid, amb aforament limitat, ús obligatori de màscares i de gels hidroalcohòlics, manteniment de la distància de seguretat, control de temperatura i presa de dades dels assistents.

Aquest és el primer festival que acull la Casa de Cultura després dels mesos d’estiu. La història d’aquest festival ha discorregut paral·lela a la del jazz modern i a la de les seues grans figures. Durant els seus quasi tres dècades d’història han recalat a l’Alfàs del Pi músics tan emblemàtics com Lou Bennet, Tete Montoliu, Pedro Iturralde o Ximo Tébar. Un certamen que ha sabut mantindre’s i reinventar-se amb el pas del temps.