Shhh! Deixa’t la play, l’ordinador o el gimnàs i veuen a gaudir aquest dissabte 18 de maig a les 20.30 h d’un magnífic espectacle de teatre, circ, humor i música, amb tecnologia capdavantera, divertidíssim, original i inoblidable en el Teatre Arniches i per un mòdic preu: 12 € i l’entrada es pot comprar fent un clic ací.

Un personatge graciós i commovedor intenta interactuar amb el públic a través de la música, números circenses i l’edició de vídeos en directe. El públic intervé i acaba sent part del procés creatiu musical. L’espectacle combina humor intel·ligent i tecnologia capdavantera: l’artista el controla pràcticament tot dins i fora de l’escenari, a través d’accessoris digitals i ordinadors en el vestit de l’actor. Els instruments utilitzats en el xou són únics i han sigut desenvolupats al llarg dels últims 17 anys.

El cor de CONTROL FREAK és una sèrie d’elaborats arranjaments musicals de composicions atemporals: des de Bach, Beethoven i Pachelbel a Nina Simone, els Beatles i molts més. Tota la música és tocada i mesclada en directe, utilitzant «Loops Stations» controlats amb els peus.

Kulu Orr és director i artista multidisciplinari resident a Israel. Al llarg dels últims 25 anys s’ha format i entrenat intensament en 2 camps: d’una banda teatre, arts circenses i música i, per l’altre costat, física, informàtica i creació àudio- visual, on obté títols acadèmics en física i matemàtiques, treballant com a líder d’un equip d’I+D d’alta tecnologia.

Sembla ser que divertit, captivador i innovador, CONTROL FREAK és totalment únic.