La setena edició de “Proposa Cultura” ja està en marxa. Aquesta iniciativa de participació ciutadana, que la regidoria de Cultura va posar en marxa en 2018, ja ha permés dur a terme més d’una dotzena de projectes culturals, proposats per col·lectius i veïns de Petrer, amb una inversió total pròxima als 20.000 euros.

Les propostes de programació d’activitats han de dirigir-se al Consell Municipal de Cultura, que és l’òrgan que decidirà entre totes les iniciatives, i per a fer efectiva la participació és necessari emplenar un formulari que pot presentar-se en la Regidoria de Cultura i Patrimoni, bé siga personalment en l’Oficina de Cultura (carrer Luis Chorro, 7), o bé mitjançant la seua remissió al correu electrònic: cultura@petrer.es, abans que finalitze el termini el pròxim 27 de febrer.

Totes les propostes se sotmetran a una posterior valoració i votació en assemblea participativa del Consell Municipal de Cultura oberta a la ciutadania, el pròxim 12 de març, amb un pressupost quadrimestral màxim de 5.450 euros per al finançament de les activitats seleccionades. L’activitat o activitats seleccionades complementaran l’agenda cultural de Petrer en el segon quadrimestre de l’any.