El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana publica la convocatòria Cultura Resident amb la intenció d’activar processos de treball sostenibles de mediació amb diversos col·lectius, entitats o agents en contextos locals, generant entorns de col·laboració.

Aquesta convocatòria té com a objectiu seleccionar dos projectes situats en contextos específics que utilitzen la creació contemporània com a element mediador, i a la ciutadania com a agent actiu d’un procés de creació contemporània, participatiu i relacional, mitjançant el qual atendre les demandes i necessitats d’una determinada comunitat.

Se seleccionaran dos projectes, amb un període de residència de 5 mesos cadascun, i almenys un d’ells correspondrà a creadors o creadores amb lloc de naixement o arrelament en la Comunitat Valenciana.

Persones destinatàries:

Poden optar a la convocatòria professionals de l’antropologia, la sociologia, l’educació, de qualsevol disciplina artística o qualsevol altre àmbit de treball que desenvolupen la seua activitat en el camp de la mediació cultural. No es modificaran les condicions d’honoraris, desplaçaments i producció en cap cas per tractar-se d’un col·lectiu. En tot cas, es donarà tractament d’unitat.

Data d’inscripció: fins al 14 d’octubre de 2023