El Premi ‘Isabel-Clara Simó’ de novel·la i el Premi ‘Pep Cortés’ de teatre van ser convocats la setmana passada per la regidoria de Cultura i els aspirants podran presentar les obres fins al 3 de setembre.

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi han anunciat la convocatòria del IV Premi ‘Isabel-Clara Simó’ de novel·la i el XLIX Premi ‘Pep Cortés’ de teatre. Per tant, a hores d’ara, i fins al 3 de setembre, els aspirants poden presentar les seues obres de manera telemàtica mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament.
L’objectiu d’aquests premis, segons afirma la regidora de Cultura, Elisa Guillem, és promocionar i donar suport a la literatura escrita en valencià i als nostres artistes. A més, confirma que cadascun dels dos premis estarà dotat amb 8.000 euros i destaca la gran qualitat tècnica i professional dels jurats que decidiran quines són les obres guanyadores.
Pel que fa a algunes de condicions que han de complir les obres aspirants, hauran de ser obres inèdites que no hagen guanyat cap premi amb anterioritat ni que estiguen en procés d’edició. A més, la temàtica de les obres és lliure i cada autor només pot presentar una única obra. Per últim, els autors premiats en les dos últimes edicions del premi de novel·la no podran presentar-se, ni tampoc els premiats en les últimes 4 edicions del premi de teatre.