La regidoria de Cooperació i Voluntariat de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi organitza per segon any un concurs fotogràfic, en col·laboració amb l’Associació Voluntariat Social i el col·lectiu We love Albir. Es tracta de seleccionar imatges per al pròxim calendari solidari de 2023 del Voluntariat Social.

Les bases al concurs s’han donat a conéixer en el consistori alfasino, una trobada en el qual han participat l’alcalde de l’Alfàs del Pi, Vicente Arques; les regidores de Cooperació i Voluntariat, Isabel Muñoz, i de Residents, Martine Mertens; el president del Voluntariat Social, Antonio Viso; la tresorera de l’associació, Joanna Wilson, i la secretària, Dolores Álvarez; la fotògrafa Elisabeth González García i Dino Trubianelli, del col·lectiu We love Albir.

El concurs va dirigit a persones majors de 18 anys. Cada participant podrà presentar una imatge, que haurà d’estar presa en format horitzontal. La temàtica girarà entorn de #AlfasEnFoto, per la qual cosa caben tot tipus d’imatges representatives del municipi, ja reflectisquen l’escena urbana, el medi ambient, el patrimoni, la cultura o les festes. Es valorarà la bellesa, originalitat i mèrit artístic de les imatges.

Com a novetat, enguany, la regidoria de Cooperació i Voluntariat ha organitzat un taller bàsic de fotografia, que tindrà lloc el 16 de setembre, de 15 a 17 hores, a la Casa de Cultura, “per a ajudar a les persones al fet que les seues imatges siguen de qualitat i aptes per al concurs”, ha assenyalat Isabel Muñoz. Les persones que estiguen interessades a assistir a aquest taller, que serà impartit per la fotògrafa Elisabeth González García, hauran d’inscriure’s com més prompte millor enviant un correu electrònic a l’adreça cooperacionyvoluntariado@lalfas.com.

El termini de recepció d’imatges a concurs finalitzarà el pròxim 30 de setembre. Hauran d’enviar-se per correu electrònic a l’adreça dino@visitalbir.com indicant ‘Concurs Fotografia #AlfasEnFoto’ i aportant les seues dades personals.

Es concedirà un primer premi, dotat d’una nit d’hotel per a dues persones amb pensió completa en un hotel del Albir; un segon premi, que consistirà en un sopar per a dues persones en un restaurant del Albir, i un tercer premi, que constarà d’una sessió spa en un hotel del Albir. A més, hi haurà premi per a la resta d’imatges seleccionades per al calendari, una foto per a felicitació nadalenca, i diploma per a totes les persones que participen.

La decisió del jurat es farà públic el 6 d’octubre i la presentació del calendari solidari de 2023 del Voluntariat Social de l’Alfàs s’ha programat per al 14 d’octubre. Finalment, el lliurament de premis tindrà lloc el 21 d’octubre en el Centre Social Platja Albir.