Spring Festival Elx celebra l’arribada d’una nova confirmació per al seu cartell. Una setmana més, un altre gran nom nacional se suma a un line-up que ja reuneix artistes de la talla de Amaral, Dorian, La Casa Blava, ViVa Suècia o Zahara. El projecte en solitari de l’artista estarà present en la programació prevista per a l’últim cap de setmana de maig, mancant poc més de tres mesos per a la seua celebració, el nou recinte del festival acollirà dues nits de música en directe sense precedents.

Coque Malla és un músic i actor espanyol al qual li sobra experiència sobre els escenaris. En la seua carrera, és irremeiable destacar la seua presència en la banda mítica Los Ronaldos, en la qual va estar al capdavant durant més d’una dècada. Des d’aqueix moment, ha anat llaurant-se una extensa carrera en solitari repleta de mèrits i cançons d’una puresa i solidesa envejables.

La seua primera vegada en el festival arriba per a celebrar el seu últim treball, ‘Revolución?’, un elepé de so rock que, en paraules de l’artista, evoca a tota la música que ha anat escoltant en la seua infància i adolescència. Un disc que recull temes tant d’estil funky com de rap, tota una aposta musical amb la qual Coc Malla ha arriscat una vegada més.

El madrileny està preparat per a entregar-se al públic el mes vinent de maig a l’Esplanada de la Universitat Miguel Hernández, amb un directe carregat d’emocions i missatges directes per a tots els assistents.

Abonaments disponibles per només 30€

Els abonaments de dos dies que donen accés a Spring Festival Elx 2020, situat a la ciutat d’Elx, estan disponibles per només 30€ en la pàgina web del festival springfestivalelx.es i Eventbrite #SpringFestival2020