El Rock and roll està d’enhorabona. Els valencians Corazones Eléctricos, liderats pel carismàtic Pau Monteagudo (UZZHUAÏA), estrenen disc: “Art i ofici”. Cors Elèctrics poden presumir d’un so personal i directe, d’arrels en els 70s i reminiscències dels 90s, amb matisos que recorden potser de HELLACOPTERS, QUEENS OF STONE AGE o FOO FIGHTERS. És sens dubte, la banda destinada a prendre el testimoni de M CLAN o ELS ZIGARROS i portar el Rock and roll en espanyol un pas més enllà.

La gira de presentació, que ja compta amb més de 25 dates confirmades, passarà divendres que ve 28 de febrer per la Sala Euterpe de Sant Joan d’Alacant a partir de les 22:30h.

Entrades 8€: https://www.notikumi.com/2020/2/28/corazones-electricos-en-san-juan-de-alicante-1

Corazones Eléctricos en Sala Euterpe / Divendres 28 febrer / 22:30h / Ant:8€-Taq:10€

 

Fran Fernández

Fran Fernández

Fran Fernández va nàixer a Granada en1981. Amb 16 anys té lloc el seu primer concert i és un disc de Silvio Rodríguez el que desperta l’emoció de la música.

Diversos premis de cançó d’autor com el Certamen Internacional de Melilla o el Festival de Cantautors d’Elx (Premi del públic i millor cançó) entregat per Ivan Ferreiro i Discópolis de Radio3 i gires sempre per tota Espanya, Mèxic, l’Argentina i Xile.

En plena maduresa interpretativa, Fran Fernández publica a l’octubre de 2017 el seu huité disc anomenat El que portem dins. Produït per Pablo Cebrián (Sergio Dalma, Manuel Carrasco…), ha comptat amb grans col·laboracions com les de Carlos Goñi de Revòlver, Marwan, Funambulista, Fredi Leis i els cantautors mexicans Edgar Oceransky i Miguel Inzunza.

El que portem dins és el seu últim disc-lliure. Acompanyen al disc tants capítols com cançons, en els quals Fran Fernández desenvolupa el tema de cada cançó, fent una experiència immersiva en la música, comptant tots els perquès, les sensacions en l’estudi, anècdotes amb els artistes convidats i reflexions sobre l’amor, la vida i les seues circumstàncies, a més d’alguns poemes inèdits.

Sempre de la mà d’una guitarra d’11 cordes i d’efectes i loops a més d’influències dels cantautors més clàssics i del folk americà. Tècniques innovadores de guitarra, des del més lleu murmuri fins al crit estripat i sensible d’un autor autodidacta que s’obri camí a través de la música més personal i autèntica.

Fran Fernández en Sala Euterpe / Dissabte 29 febrer / 22:30h / Ant:8€-Taq:10€