L’àrea de cultura de l’Ajuntament d’Alcoi un Cicle de Música Eléctrónica CORRENTS ALTERNES durant els mesos de maig a juliol que es realitzarà en l’IVAM CADA Alcoi. La programació prevista és la següent:

Divendres 24 maig, 20 h

JAUME L. PANTALEÓN: E.N.T.E.

Toni L. Querol assenyala que l’assumpte és que sempre reconeix a l’instant a Jaume: “ja està indagant terrenys jazz- rock, la lisergia metàl·lica, la rumba embriaga de fuzz o el bolero a pit descobert”-

Interpretat en directe, de l’estirada, retroalimentant-se amb les imatges de la pel·lícula E.N.T.E. en la qual s’ha inspirat inspirat com el brutalismo arquitectònic o la antipsiquiatría.

Dissabte 29 juny, 20 h

NIEBLA

(Ignacio Córdoba + Fernando Junquera)

Fernando Junquera i Ignacio órdoba es coneixen des de fa anys però és el 29 de Desembre de 2016 que, obrint tots dos en un concert de Gargara a València, toquen per primera vegada una xicoteta i espontània improvisació junts i s’adonen del potencial d’aquesta suma. Ràpidament el nom Niebla es presenta perfecte per a descriure-la. Una música que es mou lenta, filtrándose pels racons i xopant-ho tot de confusió.

FERNANDO JUNQUERA

El guitarrista i compositor “Negre” és una de les figuras imprescindibles de l’underground valencià.

IGNACIO CÓRDOBA

És un músic electrònic madrileny radicat a Copenhaguen (Dinamarca), el so del qual es mou entre les primeres tradicions electròniques a la BBC Radiophonic Workshop o Elianne Radigue, el free jazz o noves tendències .

L’Ajuntament, sense concretar, assenyala com a avanç el concert del dissabte 13 juliol, 20 h amb WE ARE NOT BROTHERS.

En tots els casos, l’entrada és lliure només limitada a la capacitat de la sala.