La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi enceta el Cicle Corrents Continus el qual ofereix en aquesta ocasió un quartet de propostes musicals de pop i rock que tenen el denominador comú de la presentació de nous treballs discografics, uns ajornats per la pandèmia i altres d’última fornada.

Aquest Cicle – germà del de Corrents Alternes, dedicat a la música electrònica – es realitzarà al Saló d’Actes de l’IVAM CADA Alcoi durant els mesos d’abril i maig.

Dissabte 24 abril, 20 h

NOMEMBERS

Nomembers, banda creada en 2016 i integrada per Dario Satorres (guitarra, veu), Lola Bonet (guitarra, veu, també coneguda per altres projectes com The Obleans o Ape, Perry and Bonette), Sandra Ferri (teclats) i Toni Blanes (percussionista i integrant a la vegada de Las Víctimas Civiles).

El seu estil particular que s’aproxima al dream pop, amb textures i melodies delicades que contraposen amb lletres afilades. En el seu primer LP, de títol homònim, despleguen totes les seues virtuts en forma de cançons que són como petites històries artesanes en què apareix la mort com a fil conductor de cadascuna d’aquestes.

DARIO SATORRES, guitarra i veu LOLA BONET, guitarra i veu SANDRA FERRI, teclats

TONI BLANES, percussió

Divendres 30 abril, 20 h

JESÚS LARA & EL CUARTETO ATÓMICO

Jesús Lara presenta el seu últim disc “Letras eléctricas y flores raras” (Actores Secundarios, 2021) en què posa música en clau rock a poemes d’autors emergents, independents o pròxims.

El disc inclou col·laboracións musicals de Júlia, Ana Valor i Neus Ferri.

Els textos són de Mauro Colomina, Berta García Faet, Cristina Expósito, Jordi Segura, Carolina Otero, Silvestre Vilaplana, Neus Ferri, Francesc Pou, Mississippi i Guillermo Morales.

El Cuarteto Atómico hi aportarà, com sempre, un mur de so en directe impecable.

JESÚS LARA, veu i guitarra

CARLOS ARACIL, bateria KOKI SERRA, baix

JAVIER EXPÓSITO, guitarra RUBÉN PRIEGO, teclat i cors

Dissabte 8 maig, 20 h

MARCO POMPERO

Marco Pompero. Cantautor considerat un artista passional i reivindicatiu. Nascut a Alcoi, observem com aquest caràcter llibertari i anarquista, que tant va marcar la seua ciutat a finals del segle XIX, queda reflectit en certa manera en els seus treballs i concerts.

L’any 2019 publica “L’art és sexual” (La Fera CC). En aquest treball podem identificar el caràcter visceral de Marco, unes cançons marcades per ritmes industrials i mecànics, així com melodies més properes al folk mediterrani.

Una vegada presentat aquest treball en ciutats com Alcoi, Barcelona, València i Madrid el 2020, comença a donar-li forma a un nou treball anomenat “QUATRE”, quatre cançons amb un tarannà més filosòfic, un intent d’aproximar-se a l’ideal de la felicitat humana i a la utopia de la llibertat col·lectiva.

MARCO, veus i guitarra elèctrica DANI, bateria i cors

ANDREU, baix i cors GABO, tècnic de so

Dissabte 15 maig, 20 h

JOE PASK

Després dels seus dos primers EPs “Hang it” i “A la deriva”, llançats en el 2016; i el disc “Salt” (La Fera CC, 2018), Joe Pask torna a la càrrega amb el seu nou disc “Jo i el món” (Primavera d’hivern/La Fera CC, 2021), un crit generacional sobre el paper que li ha tocat viure en el món actual.

Aquest nou disc, compost amb Blai Antoni Vañó com a tàndem creatiu, explora noves sonoritats, però sempre des de la visceralitat com a leitmotiv per tal de transmetre emocions.

Amb aquest disc i aquesta gira Joe Pask vol donar continuïtat a la del “Salt“”, que els va portar a fer més de 50 concerts i pujar a grans escenaris de festivals de l’escena valenciana, i que els va col·locar com un dels grups referents de l’escena valenciana d’indie rock.

El disc té la direcció artística de Mònica Llop, la qual està creant un marc visual que acompanya cada nota de la seua música.

JOE PASK, veu i guitarra

BLAI ANTONI VAÑÓ, guitarra ANDREU VIDAL, baix

DANI SERRA, bateria MARTÍN A. IVARS, guitarra.

Joe Pask
Joe Pask