Cuatre propostes d’aquesta setmana al teatre principal: Òpera, teatre musical familiar, circ i teatre musical

Cuatre propostes d’aquesta setmana al teatre principal: Òpera, teatre musical familiar, circ i teatre musical

Aquesta setmana intensa activitat al teatre principal d’Alacant. Cuatre són els espectacles que conformen l’oferta principal d’aquest cap de setmana que comença el dijous 17. Música, òpera, teatre musical familiar, circ i teatre musical.

Òpera. El dijous 17 els amants de la lírica tenen una data d’òpera en el principal. «La Traviata» arriba un dels títols imprescindibles per als fans del gènere.

L’òpera 2001 produeix «La Traviata», el gran drama del mestre Giuseppe Verdi, basat en la novel·la «la dama de Las Camelias» d’Alejandro Dumas, és una de les òperes més representades i aclamades diàriament al món. De l’emoció intensa de l’amor inesperat a una reconciliació punyent que arriba massa tard. Alfredo Falls enamorada de cortesan Violetta, un amor parisenc amb un final tràgic.

___________________________________________________________________

Teatre familiar musical. El divendres 18 d’octubre, arriba «Los Futbolísimos», un espectacle musical per a tota la família. Una nova història de la famosa banda de futbol, aquesta vegada 10 anys després de la seva última aventura. Reben una misteriosa carta i han de vestir-se de curta una altra vegada, resoldre una intriga impossible… i tornar a ser nens de nou!

Jaime Riba, Ondina Maldonado, Natán Segado, José Artero, María Zabala, Elena Matateyou, Víctor de Las Heras, Juan Antonio carrera, Daniel Galán i Paloma Pujol componen l’elenc de «los Futbolísimos» de Roberto Santiago.

 

Circ. El dissabte 19 d’octubre el circ torna al principal amb la «la III nit del circ valenci» una celebració d’artistes valencians i empreses de circ organitzades per l’Associació de professionals del circ de la Comunitat Valenciana, per contribuir a la difusió del circ com a art escènic singular. És una radiografia del circ valencià. Nu. Unit. Apassionat. No afectats. Una contribució a la bellesa i la reflexió, per recordar que el nostre treball no té sentit sense la connexió amb el públic, a qui ens imaginem rebel i creatiu.

Pablo Meneu dirigeix aquesta Gala amb el projecte del bot, la Trócola circ, Yldor Llach, Irene Estrade, Gemma Palomar, Melina melamina, Raúl García, Rocío Garriga i Eleonora Gronchi.

___________________________________________________________________

Teatre. El diumenge 20 d’octubre, arriba el torn del teatre. Alberto San Juan signa el text i la direcció de «Mundo Obrero», una producció del teatre espanyol amb música de Santiago Auserón. L’elenc està format per Luis Bermejo, Lola Botello, Pilar Gómez i el mateix Alberto San Juan.

«World Worker», que combina teatre i música, és una història d’amor. Pilar i Luis són dos amants que vénen del camp. La fam necessària per a l’existència de latifundio. Dos amants que, de generació en generació, a través del temps (a la República, contra la dictadura, sota consens, sempre imaginant una democràcia encara per venir), defensaran sempre, davant els diferents hungers, el seu amor sense fi.

Fitxes:

Òpera

Espectacle: «La Traviata» de Giuseppe Verdi

Dijous 17 a les 8:30 pm

Preus:

Pati & butaca Club: $48

Palco corrido: 36

Amfiteatre: 26

___________________________________________________________________________

TEATRE FAMILIAR MUSICAL 

Espectacle: “Los Futbolísimos”

Divendres 18 a les 8:30 pm

Preus:

Pati / butaca Club: 22

Palco Run: 20

Amfiteatre: 14

___________________________________________________________________________

Circ

ESPECTACLE: «III NIT DEL CIRC VALÈNCIA»

de l’Associació de professionals del circ de la Comunitat Valenciana

Dissabte 19 a les 8 p.m.

Preus:

Pati / butaca Club: 10

Palco Run: 9

Amfiteatre: 7

___________________________________________________________________________

TEATRE MUSICAL

Espectacle: «Mundo Obrero» d’Alberto San Juan

Diumenge 20 a les 6 p.m.

Preus:

Pati & butaca Club: 25

Palco corrido: 18

Amfiteatre: 12

___________________________________________________________________________

VENDA d’entrades: www.teatroprincipaldealicante.com i a taquilla de 12 a 14 h i de 17 a 21 h

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X