Els edils de Mitjà Rural, Antonio García, i Promoció Econòmica, Héctor Díez, han presentat aquest matí el cartell d’una nova edició de la Fireta del Camp d’Elx. Un esdeveniment que el seu objectiu és fer visible el gran potencial del món rural il·licità i donar a conèixer les immenses possibilitats en gastronomia, en emprendimiento, en turisme, en agricultura, en qualitat de vida- del Camp d’Elx. A més, es pretén donar conèixer tots els productes, valors i activitats relacionades amb el Camp d’Elx.

Al costat dels edils, en la presentació han estat representants de les associacions que col·laboren en aquest esdeveniment, cas de la Associació per al desenvolupament Rural del Camp d’Elx, l’Associació d’Agricultors i Ramaders d’Elx, la Va unir de Llauradors i Ramaders d ‘Elx i la Comunitat de Pagesos i Ramaders d’Elx.

La Fireta del Camp d’Elx se celebrarà del 12 al 14 d’Octubre en el Passeig de l’Estació i un any més l’Ajuntament col·labora amb les diferents associacions agràries de la ciutat amb la finalitat d’impulsar l’economia il·licitana i, més en concret, l’agricultura, fent visible el gran potencial del món rural il·licità i donant a conèixer les immenses possibilitats –en gastronomia, en emprendimiento, en turisme, en agricultura, en qualitat de vida- del camp d’Elx.

Antonio García, ha posat l’accent en el compromís de l’equip de govern amb aquest esdeveniment i ha elogiat amb la important labor que realitzen les associacions agràries en defensa del món rural il·licitans. Les associacions agràries han estat representades per Pedro Valero (ASAJA), Santiago Pascual (Va unir de Llauradors i Ramaders d’Elx), Pascual Serrano (Associació per al desenvolupament rural del Camp d’ Elx), Pascual Urbán (Comunitat de Pagesos i Ramaders).

El suport municipal es plasma en l’aportació de 30.000 euros per a l’organització d’aquesta important fira.

Antonio García, ha dit que un any més la Fireta del Camp d’ Elx es fa coincidir amb el pont d’octubre amb l’objectiu de captar més visitants.