Mar Ezcurra, regidora de Cultura, ha presentat aquest matí el nou espai expositiu preparat en l’edifici de l’Ajuntament d’Oriola Costa, en Platja Flamenca. Un espai que la Regidoria de Cultura ha adequat en la segona planta d’aquest edifici municipal per a poder organitzar en la Costa exposicions durant tot l’any.

“Som conscients de la falta d’infraestructures culturals en la zona de litoral oriolà, per tant, i mentre no es construeix el demandat Centre Cultural en la Costa, des de la regidoria de Cultura hem adequat de manera provisional la segona planta de l’Ajuntament d’Oriola Costa, en Platja Flamenca, perquè puga acollir exposicions temporals que puguen ser gaudides pels residents i visitants”, ha explicat Mar Ezcurra.

Aquest espai expositiu s’ha inaugurat aquest mes d’agost amb l’exposició pictòrica d’Agustín Andreu “Els camins de l’art”, que estarà oberta al públic fins al 12 de setembre en horari de 9 a 14 hores i amb entrada lliure.

Agustín Andreu és un pintor autodidacta nascut a Orihuela i amb desenes d’exposicions i reconeixements a la seua esquena. En “Els camins de l’art” fa una recopilació de les seues millors obres.

“Inaugurem aquest nou espai cultural amb la magnífica exposició d’Agustín Andreu però ja estem organitzant la següent mostra per al mes de setembre, ja que la nostra intenció és tindre sempre exposicions temporals visitables en la Costa”, ha avançat Mar Ezcurra, qui també ha convidat a la ciutadania, a més de visitar aquesta exposició, a posar-se en contacte amb la regidoria a través del seu email cultura@orihuela.es si algun artista està interessat a mostrar la seua obra.