Cultura anuncia les bases d’Alteatre 2023

Cultura anuncia les bases d’Alteatre 2023

L’Ajuntament d’Altea i el grup de teatre local Pla i Revés convoquen un any més Alteatre. Una Mostra de Teatre Amateur que té com a objecte fomentar el desenvolupament de les arts escèniques entre grups de teatre no professionals. Així ho ha comunicat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.
Segons els detalls aportats per l’edil, la mostra se celebrarà a l’auditori, a l’aire lliure, Plaça de l’Aigua, durant els dies 1, 8, 15 i 22 de juliol del 2023, a les 21.00h. La cloenda tindrà lloc el 29 de juliol, a esta mateixa hora, amb una representació a càrrec de Pla i Revés.
Podran participar en esta mostra tots els grups de teatre no professionals d’adults que estiguen legalment constituïts com a associació sense ànim de lucre i que disposen del corresponent Codi d’identificació fiscal.
La sol·licitud de participació es pot fer fins al 4 d’abril de 2023 exclusivament de forma telemàtica, a https://www.alteacultural.com/alteatre/
Cada grup podrà presentar les obres que desitge -una sol·licitud per cada obra-, encara que només podrà ser seleccionada una obra. La durada d’esta haurà d’oscil·lar entre els 75 i 100 minuts i les representacions s’hauran de fer en castellà o valencià/català.
Un comitè de selecció nomenat per l’organització triarà entre tots els grups sol·licitants, d’acord amb la documentació rebuda, un total de quatre grups participants, així com els grups suplents que estime oportú. L’assignació de dates d’actuació serà establerta per l’organització, consultades prèviament les preferències de tots els grups. En cas de ser necessari, s’assignaran per sorteig públic.
Qualsevol dubte sobre la convocatòria pot ser plantejat a través del correu electrònic 400@altea.es
Els grups seleccionats percebran 900€ en concepte d’actuació i la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana lliurarà una subvenció addicional a cadascun dels grups actuants que es troben federats i al corrent de les quotes i obligacions de la Federació esmentada.
Com a edil de Cultura, Aurora Serrat ha manifestat satisfacció per “poder celebrar una edició més d’Alteatre, la XXI Mostra de Teatre Amateur, ja que esta és una bona oportunitat per gaudir del teatre a Altea a l’aire lliure en estes caloroses nits de juliol i també perquè els grups no professionals mostren tan bé el que saben fer, pujar a l’escenari, entretenir i divertir el públic”.
Més informació, bases i inscripció a https://www.alteacultural.com/alteatre/

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X