La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi convoca la quaranta edició del seu concurs de fotografia per excel·lència, el “XL Concurs de Fotografies Vila d’Ibi”. El certamen, al qual pot presentar-se qualsevol persona resident a Espanya, no exigeix temàtica concreta i compta amb una gran participació cada any.

Els premis consten d’un Premi d’Honor a la Millor Col·lecció, de 1.200 €; un Primer Premi a la Millor Col·lecció, de 800 €; Tres Primers Premis Individuals de 300 € i un Premi Local de 300 €.

El termini d’admissió d’obres, de les quals s’admeten 2 col·leccions de 5 fotografies i tres fotos soltes per autor, en blanc i negre o color, serà des d’aquesta mateixa data fins al 19 d’octubre de 2019. La fallada del concurs serà públic i es realitzarà el dissabte 26 d’octubre, a les 10’00 h, en el Centre Cultural Salvador Miró. Després de la realització de la fallada i posterior lliurament de premis, l’àrea de cultura organitzarà una exposició sobre aquest tema que tindrà lloc del 15 de novembre al 8 de desembre de 2019.

Els interessats a participar en el concurs poden trobar les bases en http://www.ibi.es/es/ciudadania/cultura/concursos-y-convocatorias/fotografia així com en el blog del Centre Cultural Salvador Miró o de Afibi (Associació fotogràfica d’Ibi).