La Regidoria de Cultura, que dirigeix Antonio Manresa, ha organitzat un nou programa, denominat “Diumenges en família”, amb el qual proposa una desena d’actuacions gratuïtes especialment pensades per a divertir al públic infantil. El complex cultural de la Llotja del Peix i la Plaça Sèneca seran els espais que acolliran les propostes, que s’oferiran al públic des del 10 d’octubre i fins al 12 de desembre.

Teatre musical, de màscares, màgia, activitat educativa mediambiental i tallers amb rerefons cultural configuren l’oferta a la qual la Regidoria de Cultura ha destinat 17.000 euros. Els departaments responsables de Gestió Cultural i de Programació en la Llotja s’han encarregat de la preparació de les activitats, que disposaran d’entrada lliure, amb l’aforament supervisat per la normativa Covid.

Llotja: Jocs i tallers interactius

L’àrea cultural de la Llotja del peix, situada en l’avinguda Almirall Julio Guillén Tato, s/n, serà centre d’atenció infantil, amb quatre sectors de jocs i tallers interactius, els diumenges 10 d’octubre, 28 de novembre i 12 de desembre. L’oferta es denomina Anem de pícnic a la Llotja.

D’11 a 13 hores, es desenvoluparan Taller de pintura (amb faristols individuals); Les cares del cubisme (art amb peces gegants); Joc de memòria (a través de pintures famoses); Joc de qui és qui en art (Conéixer a artistes de diversos llocs).

Tardor en Sèneca

A les 12 del matí dels diumenges 17 i 24 d’octubre; 7, 14 i 21 de novembre s’oferiran els muntatges de teatre infantil en la Plaça Sèneca. Les obres tindran una duració aproximada de 90 minuts i l’aforament màxim previstos erá d’unes 200 persones.

El cartell d’aquesta proposta, denominada Tardor en Sèneca, comprén a les companyies i peces següents, segons la programació:

24. Octubre.

El grup La ratera escenificarà L’aneguet lleig (Teatre musical).

7. Novembre.

La formació Escenari pedagògic realitzarà Ecovengadores, una activitat educativa mediambiental.

14 Novembre.

La companyia M i M Teatre desenvoluparà sobre les taules la peça El boig xou de Manolo Costa i Mindaguillo, que comprén números de màgia.

21 Novembre.

El grup Escenari pedagògic representarà Mulan, obra de teatre musical.