La casa Toni el Fuster, seu de la Fundació Schlotter, acull des del dimarts 8 de juny l’exposició «Centenario-Etapas de su vida artística» amb obres de l’artista alemany Eberhard Schlotter que dona nom a la fundació. Es tracta d’una de les activitats que es realitzaran amb motiu del cent aniversari del naixement del pintor de Hildesheim que es va establir a Altea i que es podrà visitar durant un any fins a juny de 2022.

La mostra està composta per una selecció de la col•lecció que conserva la família de l’autor. Segons explica Sibylle Schorlemmer, filla del professor Schlotter, comissaria i presidenta d’honor de la fundació; i aprofitant els tres espais que disposa la sala, «la planta baixa exposa obres realitzades durant els seus primers anys de vida, la primera planta, dedicada als anys 70 i 80; i la segona, sobre l’última etapa artística».

Per la seua part, Aurora Serrat, regidora de Cultura, destaca la varietat de tècniques utilitzades en les obres com, per exemple, gravats, dibuixos, olis i aquarel•les. I afig que, «tot i que l’obra pertany a un sol pintor, es pot comparar amb una exposició generalista dels principals museus nacionals i internacionals».

La regidoria de Cultura ha realitzat un catàleg amb totes les obres de l’exposició perquè els visitants puguen dedicar més temps a la col•lecció. «Centenario-Etapas de su vida artística» es pot visitar de dimarts a divendres en horari de 10 a 14 i de 18 a 21 hores, i dissabtes de 10:30 a 13:30 hores.