La Regidoria de Cultura, que dirigeix Ana Pellicer, ha preparat per al present mes de desembre una àmplia programació especial a Benidorm que inclou teatre, música, cinema i exposicions per a tots els públics i amb entrada totalment gratuïta.

Teatre

El teatre serà protagonista tots els dissabtes a partir del 8 de desembre, amb la representació d’espectacles per a públic infantil i familiar, tots els dissabtes, a partir del 8 de desembre. El mateix dia 8 de desembre, a les 18:00 hores i a les 19:30 hores, es realitzaran dues passades de l’obra ‘En Els Núvols’, protagonitzada per la companyia ‘La Negra’, que tindran lloc en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Benidorm. Els següents dissabtes de desembre (15, 22 i 29), la representació se celebrarà en la Plaça del Nadal a les 18:30 hores.

D’altra banda, la companyia ‘Vaivé’ interpretarà el dissabte 15 de desembre a les 18:30 hores el seu premiat espectacle ‘Do not disturb. No molesten’, en la Plaça del Nadal: El dia 22 està prevista l’actuació de la companyia ‘Trebol Teatre’ amb la seua nova producció ‘Nadal Rock’, i el dia 29 arribaran a la Plaça del Nadal uns viatgers molt particulars que recorren el món: ‘Hi havia una vegada el món’, de la companyia ‘Escenoart’.

Dins de la programació musical destaca la celebració el 28 de desembre d’un dels concerts del VI Festival Internacional d’Òrgan de Benidorm. Serà a les 20:00 hores en la parròquia de Sant Jaime i serà a càrrec de Lucía Ruiz (soprano) i Miguel Bernal Ripoll (òrgan).

Música Santa Cecilia i Nadal

Dins del programa de concerts de Santa Cecilia i Nadal la programació de desembre és la següent:

–           Dissabte 15 a les 18:30 hores. Concert extraordinari en honor a Santa Cecilia a càrrec de la Societat Musical La Nova de Benidorm en el Palau de Cristall del Gran Hotel Bali.

–           Dissabte 15 a les 20:00 hores. Concert de la Brass Band de la Unió Musical de Benidorm en la parròquia de Sant Jaime.

–           Dissabte 15 a les 20:00 hores. Concert de nadales a càrrec del Grup Tramontana en la parròquia de l’Almudena.

–           Domingo 16 a les 12:00 hores. Concert extraordinari en honor a Santa Cecilia a càrrec de la Societat Musical L’Illa de Benidorm en el saló d’actes de l’Ajuntament.

–           Domingo 16 a les 20:00 hores. Concert de Nadal a càrrec de l’Agrupació Coral de Benidorm en la parròquia de Sant Jaime.

–           Domingo 16 a les 20:30 hores. Concert de l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Benidorm en la parròquia del Bon Pastor.

–           Divendres 21 a les 20:00 hores. Concert de Nadal de la Coral i Grup de Càmera de la Unió Musical de Benidorm en la parròquia de Sant Jaime.

–           Divendres 21 a les 20:00 hores. Concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Benidorm en la parròquia del Carmen.

–           Dissabte 22 a les 20:00 hores. Nadales a càrrec del Grup Tramontana en la parròquia de Sant Jaime.

–           Dissabte 22 a les 20:30 hores. Concert extraordinari en honor a Santa Cecilia a càrrec de la Unió Musical de Benidorm en la parròquia del Bon Pastor.

–           Dissabte 22 a les 20:30 hores. Concert de Nadal de la Societat Musical La Nova de Benidorm en la parròquia de l’Almudena.

–           Domingo 23 a les 20:00 hores. Concert de Nadal a càrrec de la ACR La Barqueta i Camerata Arts Cantica en la parròquia de Sant Jaime.

Cinema i exposicions

Quant al cinema el divendres 21 de desembre el saló d’actes de l’Ajuntament acollirà a les 19:00 hores la celebració de ‘El dia mes curt’, amb la projecció de diversos curtmetratges.

Pel que fa a les exposicions, fins al pròxim 9 de desembre romandrà oberta en el ‘Museu Boca del Calvari’ l’exposició ‘L’Almadrava. Laberint de mirades’; mentre que des de l’11 de desembre fins al 7 de gener el Espai d’Art de l’Ajuntament de Benidorm acollirà l’exposició del X Concurs Escolar de Postals de Nadal.