La Regidoria de Cultura ha posat en marxa un Taller de Poesia a càrrec del poeta, artista visual, gestor cultura i doctor en Belles arts cordovés, Guillermo Cano, que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal tots els dimecres des del 10 d’abril fins al 12 de juny.

Amb aquest taller, la Regidoria prossegueix amb la seua dinàmica de “difusió de les arts escèniques, musicals i visuals”, ha dit la responsable de l’àrea municipal de Cultura, Ana Pellicer, qui ha recordat que al llarg dels últims anys l’Ajuntament ha “programat una agenda molt completa repleta de música, teatre, exposicions” i, entrant de ple en el terreny literari “amb presentacions de llibres, lectures, i recitals poètics”.

Com un complement més a tot aquest treball desenvolupat des de Cultura per a “aprofundir” en l’àmbit poètic, s’ha proposat la realitzat d’aquest taller “enfocat –ha precisat Pellicer- a totes les edats, des de joves a partir dels 16 anys a totes les persones majors que desitgen realitzar-lo”.

Respecte al conductor de l’activitat, Guillermo Cano, Ana Pellicer ha recordat que té un extens currículum, en el qual destaquen “la seua preparació docent i la seua activitat creativa vinculada sempre a l’art i a la poesia”. En aquest sentit, Cano ha precisat que s’assega “molt content de poder fer alguna contribució a dinamitzar i enfortir la cultura tan viva en aquest municipi”, i més encara de poder fer-lo amb la poesia “amb la qual em sent molt compromés”.

Guillermo Cano s’ha dirigit a aquelles persones que “tinguen interés a iniciar-se en l’escriptura o a aquelles que tinguen desitjos de veure millorada la seua escriptura”. Amb aquest taller, de “caràcter pràctic molt alt”, es treballaran els textos que realitze l’alumnat, a quines se’ls assessorarà per a aprofundir en “aspectes tan necessaris dins de la poesia com l’aprendre a declamar correctament”.

El preu del taller és de 38 euros al mes. Les persones interessades poden ampliar aquesta informació i inscriure’s a través del telèfon de la Regidoria de Cultura, 966 815 487