Guardamar Cultura centra bona part de la seua programació més immediata amb la posada en escena de tres obres de teatre que tindran lloc en la casa de cultura i en l’escola de música respectivament. Entre elles destacar la representació de l’obra de teatre familiar “Amour” de Marie de Jongh, hui dissabte dia 27.

La regidora de Cultura Pilar Gai anima a tots els veïns perquè assistisquen a la representació ja que l’any 2016 va rebre el premi Estupend de Millor Espectacle i l’any passat, el premi Max al Millor Espectacle Infantil o Familiar.

D’igual manera la responsable municipal va destacar una segona representació a celebrar el dissabte 3 de novembre, “Pobre Mamma. La Comèdia” a càrrec de Taueles Teatre. Finalment les instal·lacions culturals de Guardamar, en aquest cas l’escola de la música, acull l’obra “Emilia. Dones que s’atreveixen” que posarà sobre l’escenari Teatre de Barri el dia 10 de novembre.

Un altre esdeveniment que inclou l’agenda municipal és l’exposició «Sabates Roges. Art contra la violència de genere» una mostra que s’inaugurarà en la plaça de l’Ajuntament el dia 25 de novembre. L’edil de Cultura explica que es tracta d’un projecte obert a qualsevol ciutadà ja que es pot participar lliurant qualsevol tipus de calçat, i que té com a objecte fer un pas més contra la violència que pateixen les dones.