L’Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández exhibirà durant durant els pròxims mesos l’exposició “Vida i Obra de Miguel Hernández” realitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola.
Des del Gabinet de Direcció de l’Aeroport que porta des del 18 de juny el nom de Miguel Hernández han mostrat interés en aquesta exposició ideal per a tots els públics pel seu disseny didàctic.
Fins a l’aeroport s’ha desplaçat la Regidora de Cultura, Mar Ezcurra, per a la signatura del conveni amb Aena a través de la Cap de Gabinet de Direcció de l’Aeroport, Soraya Pina Ponce.
El caràcter de viatger incessant que va tindre Miguel Hernández a partir dels anys 30 cobrarà un significat especial quan siguen centenars de milers de viatgers nacionals i internacionals els qui, amb les seues maletes, puguen trobar-se diàriament amb el poeta oriolà, coneixent més sobre la seua vida i obra.
“Els viatgers podran gaudir de les Nanas de la Cebolla i altres poemes, amb versos com ‘Tu risa me hace libre, me pone alas’ o ‘Vuela niño en la doble luna del pecho’, que en ser llegit en un aeroport adquiriran un valor molt especial”, ha comentat Ezcurra.
L’exposició, ja exhibida a l’Ajuntament d’Oriola Costa dins de les activitats de la Tardor Hernandiana, serà transportada i muntada en unes de les zones de trànsit de l’interior de l’aeroport i estarà visible des del 16 de desembre fins al 27 de febrer de 2022. Compta amb 21 panells enllaçats una línia temporal que ens mostra els esdeveniments més destacats de la vida del poeta oriolà i l’aparició incessant de les seues obres amb fotografies de gran format.
“Hem treballat perquè poguera ser present en els dies de Nadal, aconseguint així la major visibilitat possible” ha assegurat Mar Ezcurra, qui ha agraït a les responsables d’AENA el seu interés per aquesta exposició “que no fa més que fer més universal al poeta d’Oriola”.