La regidora de Cultura, Mar Ezcurra, ha anunciat aquest divendres que s’obri el termini d’inscripció del Taller Municipal de Teatre per al curs 2019-2020, les inscripcions del qual es podran realitzar fins al dia 13 de gener. I és que en aquesta ocasió, el taller estarà compost per tres grups: El primer d’ells serà el grup de xiquets de 6 a 11 anys; el segon grup el de joves de 12 a 16 anys; i el tercer grup el d’adults a partir de 17 anys.

L’edil de Cultura ha assegurat que “el taller comptarà amb activitats teòric-pràctiques en la qual treballaran aspectes com l’expressió corporal, pràctiques de veu, tècniques interpretatives, i el procés de posada en escena”.

Així mateix, a final de curs es representarà una obra teatral en el Teatre Circ on l’alumnat exposarà davant el públic tot l’aprés durant aquest curs.

D’altra banda, el taller s’impartirà dues vesprades a la setmana amb sessions de 1,5h en les instal·lacions del Teatre Circ, “el començament del qual es va haver de retardar a causa dels danys que va causar la DANA en aquestes instal·lacions”, ha indicat Ezcurra.

Les persones interessades a inscriure’s i obtindre més informació poden fer-ho a través del telèfon 966-076-100 EXT 4002, i en el correu de cultura@orihuela.es.