L’edil de Cultura, Marga Antón, al costat de Javier Cebrián, president de l’associació literària ‘Fruits del temps’, ha presentat el nou cicle literari de ‘La dignitat de la paraula’. Aquests col·loquis literaris se celebraren entre març i maig d’enguany en el Gran Teatre d’Elx.

Marga Antón ha destacat que “continúamos amb l’obstinació de la regidoria a continuar fent costat al sector cultural”. També ha ressaltat que “la nostra intenció és que totes les disciplines artístiques tinguen la seua representació. Sabem que un cicle literari és molt necessari per l’experiència d’edicions anteriors, ja compta amb un públic fidel”.

La programació del cicle literari és la següent: el dijous 11 de març a les 19.00 hores assistirà Bàrbara Blasco, va rebre el Premi Tusquets de novel·la en 2020 i és candidata al Premi de la Crítica Valenciana 2021. El dijous 8 d’abril a les 20.00 hores Raquel Lanseros serà present, va obtindre el Premi Nacional de la Crítica de Poesia en 2019. Finalment, el dijous 6 de maig a les 20.00 hores Mariano Sánchez serà el convidat, és candidat al Premi de la Crítica Valenciana 2021.

Per part seua, Javier Cebrián ha explicat que “des de l’associació hem creat una edició amb uns autors més pròxims”. També ha indicat que “hem intentat crear un cicle que tinguera els tres gèneres literaris: la narrativa, la poesia i l’assaig”.

La regidora de Cultura ha subratllat que “tots els nostres espais escènics segueixen les normes de seguretat rigorosament. Qualsevol persona que acudisca a un d’ells pot estar molt tranquil·la perquè les mesures de seguirdad són excel·lents”.

Les invitacions per als col·loquis es troben disponibles en la taquilla del Gran Teatre d’Elx. En el següent enllaç es troba la programació en línia: https://issuu.com/frutosdeltiempo/docs/folleto_la_dignidad_de_la_palabra_2021