La regidora de Cultura, Mar Ezcurra, ha presentat la programació de la Biblioteca Municipal ‘María Moliner’ d’aquest últim trimestre de l’any 2019. Una programació variada que té com a protagonista, com en edicions passades, al públic infantil, que podrà gaudir de tallers, contacontes, cinema en família i jocs en horari de vesprada.

“Amb aquesta programació continuem oferint activitats perquè els més xicotets al costat dels seus familiars gaudisquen de la vida diària de la nostra biblioteca municipal”, ha explicat Mar Ezcurra, qui ha anunciat que tots els dimarts, a partir de les 18.00 hores, es desenvoluparan tallers infantils didàctics i educatius dirigits a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 3 i 12 anys. Els dimecres és el dia triat per al cinema, que compaginarà Cinema en Família amb pel·lícules d’animació per a tots els públics i Cinema de Ciència-ficció i Cinema de Suspens per a adults. Els dijous es dedicaran als contes, ja que a partir de les 18.00 hores es duran a terme narracions orals de contes infantils d’humor, màgics, tradicions, fantàstics, etc. Així com tallers literaris i narratius.

Aquesta última programació cultural de l’any a la biblioteca María Moliner compta amb tallers i activitats dedicades a la igualtat i senyalitzades en la programació amb el Punt Violeta “amb l’objectiu d’oferir activitats educatives diferents, desmitificadores de rols, inclusives i pròximes. Contes i tallers que permeten als xiquets i xiquetes entendre’s a si mateixos i als altres d’una manera més integradora”, com ha explicat la regidora.

També aquesta programació compta amb activitats dedicades al poeta Miguel Hernández, l’aniversari del qual tindrà lloc el pròxim 30 d’octubre.

Aquesta programació es pot ja consultar en la pàgina web de Cultura: www.cultura.orihuela.es i en les xarxes socials de la regidoria.

A més, la biblioteca municipal María Moliner, i aquesta programació, estrena aquest trimestre nova imatge amb un fullet més còmode i cridaner que recull totes les activitats programades per la regidoria de Cultura a la biblioteca municipal.