Mar Ezcurra, regidora de Cultura, ha presentat el cicle d’Òpera que es desenvoluparà en Oriola Costa durant els mesos de juliol i agost. Es tracta de retransmissions de les millors òperes del Teatre Real, així com concerts en directe. Tot això gratuït.

El lloc triat per a aquest cicle d’Òpera organitzat per la Regidoria de Cultura és l’esplanada de Platja Flamenca, on els dimecres es realitzaran les projeccions de les òperes i els diumenges els concerts en directe.

Així, el dimecres 22 de juliol podrem gaudir de la famosíssima Tosca, de Giacomo Puccini; el dimecres 29 de juliol es projectarà La Bohéme, també obra de Puccini; el dimecres 5 d’agost podrem veure La traviata, de Giuseppe Verdi; el 12 d’agost serà el torn de la coneguda òpera Madama Butterfly i finalitzaran les retransmissions del Teatre Real el dimecres 19 d’agost amb l’òpera Aida.

Quant als concerts d’òpera en directe, el diumenge 26 de juliol i el 9 d’agost tindrà lloc l’actuació del Cor Ginés Pérez de la Parra i el diumenge 2 d’agost i 16 d’agost serà el torn del Trio Moon (piano, trompa i soprano). Totes les actuacions seran a les 20.30 hores.

“Hem preparat aquest cicle d’Òpera en la Costa d’Oriola, que es desenvoluparà del 22 de juliol al 19 d’agost a l’esplanada de Platja Flamenca, perquè tots els veïns del litoral i els qui ens visiten durant aquestes setmanes d’estiu puguen gaudir de la millor música a l’aire lliure i en un enclavament envejable”, ha explicat Mar Ezcurra, qui ha recordat que totes les activitats són gratuïtes fins a completar aforament i que es durà a terme totes les mesures de protecció sanitàries.

“Aquesta en una de primeres activitats organitzades des de cultura aquest estiu en la Costa d’Oriola però ja estem treballant en diverses actuacions més que anunciarem en els pròxims dies”, ha avançat Ezcurra.