El Centre Cultural acollirà el pròxim 12 de març l’espectacle de música i dansa de la benidormense Ana Agraz, una cita que arriba de la mà de la Regidoria de Cultura, que tindrà lloc a les 19 hores i amb les entrades a un preu de 12 euros que es poden aconseguir en www.entradasatualcance.com a partir de demà dimarts al migdia.
Amb el nom de ‘Sinestèsia’, la música, la dansa i el color prenen protagonisme en un espectacle en el qual tots els elements van creixent des de la seua arrel més terrenal fins al concepte més actual i metafísic dels seus significats. La relació de la música i els colors i les emocions que aquests generen en les persones és el fil conductor per a expressar mitjançant la dansa i la música les sensacions que s’atribueixen a cada color.
La direcció és a càrrec d’Ana agràs i Daniel Jurado, amb coreografia de la pròpia Agràs. Comptarà amb músics de la talla de Daniel Jurado, María Toro, Desiré Parets, Julio Alcocer i Cary Rosa, amb Michael Realin com a artista convidat. David Pérez i Víctor Tomé s’encarreguen del disseny d’il·luminació i so respectivament.
Ana Agraz, natural de Benidorm, va començar la seua formació en l’Estudi de Dansa Benidorm i en el Conservatori Professional José Espadero d’Alacant. Als 16 anys va començar la seua marxa professional en el Tablao Corral de la Pacheca i en 1998 va entrar en el Nou Ballet Espanyol com a ballarina solista.
De 2002 a 2006 va actuar en les companyies de Rafael Amargo, Joaquín Cortés, Antonio Najarro i Rubén Olmo. Posteriorment va formar part de la companyia Flamenc Hui dirigida per Carlos Saura i de 2011 a 2019 va ballar amb la companyia de Jesús Carmona i va entrar a formar part del Ballet Flamenc d’Andalusia. Des de 2016 compagina el seu treball en la companyia de Patricia Guerrero i la de Mercedes Ruiz. Des de 2019 forma part del cos de ball del Ballet Nacional d’Espanya, amb la direcció de Rubén Olmo, en el qual interpreta rols de solista i primera ballarina.