La regidora de Cultura, Marga Antón, i el president de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Elx (OSCE), Miguel García, han presentat els tres últims concerts de la temporada de l’OSCE que se celebraran amb la meitat de l’aforament del Gran Teatre i totes les mesures sanitàries on serà obligatori tindre la màscara posada en tot moment.

“Des de la regidoria sempre hem mostrat el compromís d’ajornar i no suspendre res. Ara tornem amb aquests tres concerts que van quedar arracades per la pandèmia. Ho fem molt satisfets en comptar amb 270 abonats, molt prop de la xifra de 300 que era la meta que ens marquem. A més, confiem que en la pròxima temporada continuarà creixent el número quan la resta de pública puga veure que es compleixen totes les mesures sanitàries”, ha assegurat Marga Antón.

Per part seua, Miguel García ha donat més informació sobre els tres concerts que se celebraran el 17 d’octubre, 14 de novembre i 4 de desembre. “Tots seran amb el nostre director, Mihnea Ignat. El primer serà en memòria de les víctimes del covid-19 i s’interpretarà “Stabat Mater” de G.B. Pergolesi. El segon, s’interpretaran les obres de “Serenata per a cordes” de E. Elgar i ”Simfonia Concertant per a violí i viola en La meua b Major 364/320” de Mozart que comptarà amb un arranjament per a violí i violoncel. El fermall final serà a càrrec amb el solista César Martín interpretant “Concert per a clarinet i orquestra en La Major Kv 622”, ha informat el president de l’OSCE.