Cultura reobri hui divendres 12 de juny a Elx la sala d’exposicions de l’antiga capella de l’Orde Tercera Franciscà

Cultura reobri hui divendres 12 de juny a Elx la sala d’exposicions de l’antiga capella de l’Orde Tercera Franciscà

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, Marga Antón, ha anunciat que segueix avant reobertura dels espais culturals de la ciutat.

Després de l’obertura dels museus municipals, aquest divendres li toca el torn a la sala d’exposicions de l’Antiga Capella de l’Orde Tercera Franciscà, situada en la Plaça Reis Catòlics, al costat de la Biblioteca Pedro Ibarra i el Centre Hernandià.

“Hem decidit reprendre la seua activitat prorrogant durant quinze dies l’exposició que ja estava en marxa abans de l’alerta sanitària provocada pel Covid-19. Es tracta de l’exposició col·lectiva de pintura ‘La gàbia és va tornar ocell’, composta per una trentena d’obres d’artistes pertanyents a l’Associació de Belles arts d’Elx (ABAE)”, ha explicat la regidora.

Aquesta mostra es va inaugurar el 6 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona i a penes va poder contemplar-se durant una setmana, ara podrà veure’s fins al pròxim 26 de juny amb les mesures de seguretat sanitària que s’han adoptat segons les recomanacions de les autoritats.

La regidoria de Cultura té previst substituir aquesta exposició a primers de juliol per una altra mostra titulada “Ecodistopías”, de l’artista valencià Hugo Martínez Tormo.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X