La regidora de Cultura, Ana Pellicer, ha presentat amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Llibre una iniciativa que va més enllà de l’àmbit de la biblioteca acostant la cultura als comerços locals. Aquesta iniciativa és la primera vegada que es pren a Benidorm i en ella també participa la Regidoria de Comerç.

Pellicer ha comentat que “l’objectiu d’aquesta iniciativa és commemorar l’efemèride amb el lliurament completament gratuït de llibres a tots aquells clients que realitzen compres en els establiments col·laboradors a aquest projecte fins a fi d’existències”. Per a aquesta campanya, la Xarxa de Biblioteques de Benidorm posa a la disposició dels comerços col·laboradors, més de 400 volums provinents de donacions particulars i institucionals.

L’edil ha destacat una cèlebre cita “el regal d’un llibre, a més d’un obsequi, és un delicat elogi”, amb el qual es pretén des de la regidoria de Cultura i Comerç obsequiar i elogiar als clients dels establiments de Benidorm.

Igual que en anys anteriors, l’Ajuntament de Benidorm se suma a aquest homenatge amb la Lectura Pública ininterrompuda del Quixot que enguany, una vegada més, es realitzarà el dimarts 23 d’abril als jardins del Hort de Còlon, amb la participació dels membres de la Corporació Municipal, l’Associació Afratex i l’Associació Cleben.

Finalment, una altra de les activitats commemoratives per al Dia Internacional del Llibre a Benidorm serà la celebració d’una activitat d’animació a la lectura per als més xicotets que tindrà lloc aqueix dia a la Biblioteca Central a càrrec de la Companyia Conta3 amb el títol “Les aventures del Quixot: espectacle interactiu” en el qual els xiquets i xiquetes participaran en diferents passatges de l’obra universal de Cervantes.