Mar Ezcurra, regidora de Cultura i de Joventut, ha presentat el nou passaport infantil als museus d’Oriola, una activitat que pretén fomentar les visites dels més xicotets de la família als museus municipals d’Oriola durant aquesta nova temporada.

“Així, s’ha elaborat un nou passaport perquè els xiquets i xiquetes vagen segellant-lo en cada visita als museus. Juntament amb el passaport s’entregarà una guia infantil dels museus d’Oriola, elaborada precisament per a aquest públic. Una guia que compta amb informació dels museus i també amb una imatge de cada museu elaborada pel pintor oriolà Alfonso Ortuño”, ha explicat Mar Ezcurra.

Els museus que participen en aquesta activitat, organitzada per la Regidoria de Cultura i de Joventut, és la Casa Museu Miguel Hernández, el Museu de la Muralla, el Museu de Setmana Santa, el Museu Municipal del Betlem, el Museu Diocesà d’Art Sacre i el Museu de la Reconquesta.

El passaport infantil se segellarà en el museu on s’haja registrat la visita i quan de complete el passaport es podrà recollir en la regidoria de Cultura i Joventut, a la Casa de la Joventut, un obsequi.

Finalment, Mar Ezcurra ha destacat que “pretenem que els xiquets i xiquetes coneguen de primera mà la riquesa cultural que hi ha a la seua ciutat, a través dels museus, que tan importants són perquè es relacione en aquesta edat primerenca amb l’amb la història, amb la cultura i amb el patrimoni de la nostra ciutat”.

Els passaports es poden recollir tant en la regidoria de Cultura i Joventut com en l’Oficina de Turisme i en cadascun dels museus que participen en l’activitat.