Els cursos de cuina japonesa i els tallers de robòtica són dues de les principals novetats de les activitats que ofereix el Centre 14 per a l’últim trimestre de 2019, segons ha explicat la regidora de Joventut, María Conejero. Al costat d’aquestes s’inclouen per primera vegada un viatge turístic mediambiental a les Falçs del Riu Cabriel, senderisme, formació en temps lliure i balls.

El nombre de places que s’ofereixen és de 485, la qual cosa suposa un 25% més respecte al passat any. Les inscripcions es poden realitzar, a partir de demà, en la seu de la Regidoria de Joventut, situada al carrer Verge de Belém en el barri antic.

“Hem ampliat l’oferta ateses les demandes que ens han anat arribant en relació a les necessitats dels usuaris”, ha precisat l’edil.

La participació en els cursos de monitor d’oci i temps lliure i de monitor-a de menjador permetrà l’obtenció del títol oficial.

El curs de cuina japonesa, amb un número màxim de 20 places, serà impartit per Alacant Otaku. Es desenvoluparà en el Centre de Recursos de Consum (A prop), situat en el Mercat Central, en sessions de vesprada.

El de robòtica, en RobotuXc Academy, situada al carrer Pintor Velázquez, en sessions de vesprada. El nombre màxim d’inscripcions per a cada curs és de 15 persones.

Les activitats es desenvoluparan en diferents llocs com el Centre 14, Edifici El Claustre, CEAM Benacantil, Centre de les Arts, School English, Robotuxc Academy, Falçs del Riu Cabriel, Flow Espai Viu-Art i Moviment, Sala Polivalente de les Cigarreras i CERCA de Consum