El mes vinent d’octubre arrancarà la nova temporada de cursos no reglats a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi amb una variada oferta que inclou idiomes, fotografia, teatre, informàtica, escacs, ioga, música i art. “Són una dotzena d’activitats dirigides a xiquets, joves i adults”, ha indicat el regidor de Cultura, Manuel Casado. L’Ajuntament de l’Alfàs cedeix als professors les instal·lacions perquè puguen desenvolupar lliurement els diferents cursos i tallers, el preu dels quals oscil·la entre els 20 i 32 euros, segons l’edat i si s’està o no empadronat en el municipi.

Un any més destaca l’oferta de cursos d’idiomes. “S’impartiran classes d’anglés, tant per a adults com per a xiquets d’Infantil i Primària, així com de francés, noruec i espanyol per a estrangers”, ha avançat Casat. Aquests cursos seran a càrrec de les professores Marinette Sarrazine, Vicky Barrine i Pilar Espés.

Un any més s’ha programat un curs de teatre infantil, que impartirà Ana Mestre, i un taller de teatre per a adults, que desenvoluparà Laura Estévez.

La professora i Doctora en Belles arts Isabel Pedrola estarà al capdavant dels tallers de pintura creativa per a xiquets, joves i adults. El curs d’informàtica per a adults serà impartit per Nacho Alonso i el taller d’escacs serà a càrrec del Gran Mestre Internacional Mihai Puge, David Gutiérrez i Carlos Agulló.

Com a novetat, enguany s’ofereix un curs de fotografia digital creativa per a adults que impartirà el fotògraf francés Eric Lanneau. El curs de ioga és l’únic que es desenvoluparà en el Centre Social Platja Albir i tindrà a Juan Pedro Martínez com a instructor.

Les inscripcions es poden formalitzar ja en les mateixes dependències municipals. Els preus oscil·len entre els 20 i els 32 euros, depenent de l’edat i de si l’alumne està censat o no en la localitat.

Finalment, l’Escola de Música de la Societat La Lira de l’Alfàs, dirigida per Salvador Tur, impartirà classes de clarinet, oboé, flauta, saxo, fagot, violoncello, piano, tuba, trompeta, trompa, trombó, bombardí i percussió. A més, s’ofereix jardí musical per a xiquets de 6 a 7 anys, un curs de llenguatge musical i instrument des dels 8 anys i un altre de conjunt instrumental. Destaca, així mateix, el curs per a adults a partir de 18 anys i les classes de Fasolet, un sistema integral d’ensenyament musical dirigit a xicotets d’edats compreses entre els 3 i els 8 anys, que té per principi despertar el màxim el seu potencial i desenvolupar la seua comprensió global i la seua sensibilitat cap a la música.

Les persones interessades poden acostar-se fins a la Casa de Cultura per a sol·licitar informació sobre horaris i preus i formalitzar la seua inscripció.