Després de l’èxit del seu últim muntatge, Escenes de matrimoni, que ha recorregut els auditoris i teatres de la província amb un total de 18 funcions i que va tancar la gira diumenge passat 3 de desembre a Petrer, hui Dafó Theatrum ha presentat el seu nou projecte teatral, “Unes festes de traca”, que s’estrena dissabte que ve 23 de desembre, a les 20.00 hores, en el Teatre Cervantes de Petrer.

Aitor Juan, director de l’obra conjuntament amb Yohanna Martínez, també autora del text, ha indicat que aquest nou muntatge “té eixos tocs de comèdia que ens agrada ficar sempre en el teatre”. El director ha nomenat a tots els actors del repartiment, subratllant que “comptem amb un repartiment jove i també amb gent amb molta experiència en el teatre”. Com a cares noves dins de la companyia estan els joves Diego Jiménez, que interpreta a Manuel i Chris Ranchal, que interpreta a Rafa. També Verónica Rodríguez i Cristina Ortega. Cares conegudes per muntatges anteriors de la companyia són Pilar Yagüe, Camelia Reina i Felicitat Sánchez.

El director ha ressaltat que aquesta funció té caràcter benèfic a favor de Càritas Petrer de la Parròquia de Sant Bartolomé, avançant que les entrades es podran adquirir a partir d’aquesta mateixa vesprada a través de la web https://entradas360.com/, plataforma habitual de venda d’entrades de l’Ajuntament de Petrer.

També ha aprofitat per a avançar que “estem tancant les primeres dates de la gira”.

Quant a la sinopsi de l’obra, Yohanna Martínez, sense trencar la màgia de la sorpresa, ha revelat que “estem en un poble xicotet que, segons els nostres habitants, es mor. Està en festes i en festes els pobles renaixen un poc. Rafa i Manuel són dos adolescents que són el fil conductor de la comèdia”. L’autora i directora de l’obra també s’ha referit a “tres personatges que arriben al poble després d’un parell d’anys fora”, i a “una alcaldessa maldestra i peculiar”, qualificant-los a tots com a “persones normals amb un rerefons bonic”.