Aquest dissabte 4 de setembre a les 21h en el restaurant La nostra Taverna (El Campello) tindrem el plaer de gaudir d’un concert únic i pròxim de Dani Catalá i Carlos Porcel Quintet amb Joan Saldaña.

En el concert sonaran temes originals de Dani Catalá, Carlos Porcel i Joan Saldaña, tres influents artistes del jazz i neo soul de la Comunitat Valenciana. Benja Marpegán i Héctor Stewe completaran aquesta dinàmica formació.

Rotacions d’instruments i moltes altres sorpreses t’esperen en aquesta màgica vetlada.

Dani Catalá és un pianista, compositor i arranjador que treballa en diferents àmbits musicals, des de la música clàssica i el jazz fins al soul i la música electrònica. Ha treballat per a figures internacionals del jazz i la música moderna. Ha treballat com a pianista amb diferents artistes, entre ells el guitarrista de jazz Ximo Tébar, el Mc Nach o Café Quijano.

Com a productor musical ha treballat per a la multinacional NBA2k i artistes com Nach, Arkano i Santiuve. A l’octubre de 2020 va gravar el seu primer EP “THX” com a solista en el Teatre Principal d’Alacant, incloent artistes de talla internacional.

Carlos Porcel és trompetista, baixista, cantant, compositor i arranjador. Des de 2018 dirigeix la Big band Idejazz d’Elda (Alacant) en la qual exerceix també d’arranjadora, de veu masculina i de trompeta solista. Ha tocat amb artistes com Kase-O, R de Rumba, Ramón Cardó, Pierre León, Fabio Miano, Jesús Santandreu, Antonio Serrano.

Ha treballat com a productor amb diferents bandes i artista com a R de Rumba, Kase-O i Sho-*Hai (Violadors del Vers), Grossa del Funk, Peces, Basilio Montes, entre altres.

Aquest octubre va llançar el disc “Funk Experience”, que ha guanyat el premi al millor disc de l’any en els PREMIS ENLLAÇ FUNK 2020 al costat del Dj i productor RdeRumba.

Joan Saldaña és saxofonista, compositor, arranjador i cantant. S’ha format en música clàssica i jazz i ha treballat en altres àmbits de la música moderna com el soul, hip hop i el flamenc. Entre els seus projectes més recents cal destacar la seua participació com a músic i arranjador en la Cotijazz Big band i en la Big band d’Albert Sanz; la producció d’un repertori de música original per al ensemble de saxos d’Alacant (ENSA); la producció de l’homenatge a José Iturbi pel Grup Instrumental de València & Albert Sanz per al Festival Internacional de jazz de la mateixa ciutat. Ha actuat al llarg de la geografia espanyola amb artistes com Perico Sambeat, Wycliff Gordon o Ramón Cardo. Enguany ix el seu segon àlbum com a líder en Sedajazz Rècords, ‘Tornar a Casa’.

PREU – Sopar i concert: 32 euros

Reserva per telèfon: 865 511 123

Reserva per WhatsApp: 609 632 462